Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jeg-savner-dig-koncert

NOV
04

Jeg-savner-dig-koncert


Fredag d. 4. november 2022, kl. 19:30
Jeg-savner-dig-koncert

Følelser har mange udtryksformer. En af dem er musik - det er måske den stærkeste udtryksform!

Længslen efter et andet menneske er en af de mest fundamentale følelser. Længslen efter ikkeaf være overladt til sig selv - ene og forladt. Den længsel er godt beskrevet såvel i litteraturen som i musikken. Og denne aften kombinerer vi sang og litteratur ud tra det tema, at man savner en eller noget, som ikke er længere. Det kan være et menneske, som er død. Det kan være en tidligere kæreste eller et godt venskab, som man savner. Der kan altså være mange gode grunde til at længes og sige: Jeg savner dig.

Denne aften har vi sat vor tids toner og ord på længslen, på sorg og savn, men også på glæden ved det, som var, men som ikke er længere.

Nogle fra soget vil bidrage med små historier om både savn og nærvær, sorg og genfunden livslyst. Det kan være en fortælling om det gode liv, en sjov og vigtig episode, eller om det svære ved at sige farvel og give slip. Har du lyst til at bidrage med en lille fortælling, er du hjertelig velkommen til (forinden) at henvende dig.

Vi slutter aftenen af med et glas rødvin i sognelokalet.

Man behøver ikke at være ked af det eller i sorg for at være med denne aften. Vi kan nok alle finde os selv i de følelser, som der rør sig en sådan aften. Aftenen er også tænkt som en hyldest til livet og fællesskabet.

Medvirkende: Saxofonist Guy Moscoso og sanger Kristine Eller Ernst samt sognepræst Carsten Olav Christensen