MAJ

Søndag d. 29. maj 2022, Kl. 08:30 til kl. 20:30
Sogneudflugt til Ebeltoft - se tidspunkter for dagens forløb

Årets udflugt begynder med en kort gudstjeneste i Tornbjerg Kirke kl. 8.30.
Vi forlader kirken omkring en time senere og får kaffe og et rundstykke i bussen på vej mod Ebeltoft.

Vi gør stop ved Bregnet Kirke, som både er en historisk og kunsthistorisk perle ca. kl 12. Vi håber på en rundvisning i kirken og drager videre til Ebeltoft. Der vil vi finde et sted at spise den medbragte frokost, hvorefter der er to muligheder. Nogle vil antagelig gerne se Fregatten Jylland, mens andre kan gå på glasmuseum. Kl. 16.15 sætter vi os i bussen igen og kører mod Fyn.

Vi spiser aftensmad på Hotel Medio nær Fredericia ca. kl. 18.15 og en times tid senere kører vi resten af vejen hjem. Vi forventes at være i Tornbjerg ca. kl. 20.30

Turen kommer til at koste 250 kr. iberegnet eventuel entré på museum eller på Fregatten Jylland og aftensmaden på hotel.
Tilmelding til turen er afsluttet.