Søndag d. 18. september 2022, kl. 10:30

14. søndag efter trinitatis

Prædikant: H.A. Bisgaard

Joh. 5,1-15

Der er ikke mange landmænd i Tornbjerg Sogn. Derfor har vi måske ikke så megen føling med det arbejde, der foregår på markerne - såtid og høsttid. Det til trods kan vi alligevel godt som kirke i en forstad fejre høsttiden. Høst - bredt forstået: som havens flor af blomster og som dét, der ligger bag at vi har mad i det hele taget, som vi kan sætte på bordet. Ved en høstgudstjeneste er det dette som vi tkker Gud vores skaber for.

Det er en festlig dag, hvor folk fra sognet har været med til at pynte kirkerummet smukt op, og hvor vi bagefter samles for at spise sammen. I år byder vi på brunch efter gudstjenesten.

Sognepræst Helle Anker Bisgaard