Søndag d. 23. juni 2019, kl. 19:30

Vi begynder aftenen i kirken med en koncert med duoen Calabash: Jakob Mygind, saxofon & Kai Steensgaard, marimba & aluphone.
Koncerten er et samarbejde mellem musikere med rod i hver sin genre. Det er den klassiske Kai Steensgaard, der leverer træet i form af en 3m lang specialbygget marimba, og den jazziske Jakob Mygind, der blæser på sine saxofoner i flere størrelser.
Calabash byder på improvisationer og arrangementer af musik af bl.a. W. A. Mozart, J. S. Bach, Erik Satie, Ariel Ramirez, The Beatles og Abdulla Ibrahim. De to musikere vil også duellere i egne kompositioner og arrangementer af mexikansk folkloremusik. Som noget nyt indgår den nye danske opfindelse, en aluphone, i koncerten. Kai Steensgaard er medopfinder af dette slagtøjsinstrument.
Efter koncerten bliver der ”båltale ” i kirken, inden vi i samlet flok går med fakler over til bålet på det grønne areal ved Blækhatten.

Kl. ca. 20.30: Bålet tændes efterfulgt af sang og hyggeligt samvær.