×

Advarselsmeddelelse

  • Begivenheden har allerede fundet sted.
Søndag d. 23. juni 2019, kl. 19:30

Vi begynder aftenen i kirken med en koncert med BuchholzStensgaardTANGO, hvor der er argentinsk tango og sydamerikansk musik på programmet. De vil både spille den smukke klassiske tangomusik af Carlos Gardel, som man ofte forbinder med tangomusik, og den nyere tangomusik af Astor Piazolla. Her kan nævnes klassikere som Libertango og Adios Nonino, som begge er både energifyldte og inderligt smukke. Koncerten byder også på musik af Ariel Ramirez og andre berømte sydamerikanske kompositioner, arrangeret for harmonika og marimba. Bl.a. musik af den brasilianske harmonikavirtuos Sivuca.

Harmonikavirtuos Ib Buchholtz har gennem mange år været en ledende skikkelse og underviser ved Nordjysk Musikkonservatorium, hvor han har ledet AM uddannelsen. Han er kendt fra mange musikalske sammenhænge lige fra De Gyldne Løver til Aalborg Symfoniorkester.

Kai Stensgaard, international kendt marimbasolist, har indspillet seks CD´er og komponeret mange stykker for solomarimba, som spilles af marimbaister verden over. Kai Stensgaard har turneret i USA, Mexico, Argentina, Chile, Taiwan, Japan og EU hvor han har givet koncert og masterclasses. Han er kendt for at have udviklet en speciel spilleteknik, hvor han spiller med seks køller.


Efter koncerten bliver der ”båltale ” i kirken, inden vi i samlet flok går med fakler over til bålet på det grønne areal ved Blækhatten.

Kl. ca. 20.30: Bålet tændes efterfulgt af sang og hyggeligt samvær.