• Begivenheden har allerede fundet sted.
Tirsdag d. 17. september 2019, kl. 09:30

ENGLE med TRIOfabula

Vores kulturmedarbejder Tine K. Skau hjælper os naturligvis med at fejre kirkens jubilæum. Rigtig mange børn kender Tine gennem vores samarbejde med institutionerne i Tornbjerg. Hun er medskaber af musikforestillingen ENGLE, som mange børn skal opleve i kirken under festugen.

ENGLE musik beretter om de engle, der er og har været. Om det, der er blevet sagt om engle og det, vi siger nu. ENGLE fortæller også om venskab, om at blive uvenner og blive venner igen.

ENGLE er en musikperformance i 3 dele: Først ikoniske englesalmer og engleberetninger fra Biblen, dernæst en musikmime “Englen, pigen og drengen” og til sidst “engle omkring os” – i kirken, salmerne og os selv.

Forestillingen spilles af Anja Præst på klarinet & basklarinet, Maren Hallberg på harmonika og Tine K. Skau på blokfløjter & div. blæs. Ideen er Marens, og de tre musikere har i fællesskab udviklet forestillingen, der havde premiere i december 2016.