Lørdag d. 9. november 2019, kl. 14:00

Sprog og ritualer

”Vinden blæser hvorhen den vil, og du hører den suse, men du ved ikke, hvor den kommer fra og hvor den farer hen”. Sådan er det også med ånden, belærer Jesus om. Men hvor blæser vinden hen i Danmark? Højskolebevægelsen og Folkekirken er to store åndsbårne institutioner, som man vel kan anse for at være en slags indikation på, hvad der sker her til lands. Begge institutioner arbejder i spændingsfeltet mellem tradition og fornyelse. Fremtidens åndssprog og ritualer står til diskussion denne lørdag, hvor vi har indbudt to meget kompetente bidragydere.

Kl. 14.00  "På vej mod den nye højskolesangbog" ved Jørgen Carlsen

Kl. 16.00  "Kirkens ritualer og tekster - trænger de til fornyelse?" ved Eberhard Habsmeier

Kl. 18.00  Spisning

Pris for dagen: 150 kr. - tilmelding til kirkekontoret på tlf.: 66154182 eller på kirkens hjemmeside: tornbjergkirke.dk senest søndag den 3. november