Mandag d. 1. juni 2020, kl. 11:00

2. pinsedag

Prædikant: Tine Lindhardt

Traditionen tro flytter vi anden pinsedags gudstjeneste til Sanderumgaards have. Men til forskel fra tidligere år medvirker vores biskop, Tine Lindhardt ved denne udendørs gudstjeneste.

I Danmark flyder naturens gang sammen med kirkeårets, og det bliver ekstra tydeligt, når vi fejrer pinsegudstjeneste i det fri. Erik Vind og frue har inviteret os til at bruge haven denne formiddag, og gudstjenesten er blevet til i et samarbejde mellem Tornbjerg, Fraugde, Allerup og Davinde Menighedsråd.  Efter gudstjenesten er man velkommen til at spise den medbragte mad i haven.

Der er fælles afgang fra Tornbjerg Kirke kl. 10.30. Så håber vi, at antallet af mennesker passer med antallet af pladser i bilerne. Kirkebil er en mulighed.