Begivenheden har allerede fundet sted.

AFLYST JULEMARKED

AFLYST JULEMARKED

Lørdag d. 28. november 2020, kl. 10:00
AFLYST  JULEMARKED

Hele året rundt arbejder Tornbjerg Kirkes julemarkedskreds på at forberede disse festlige dage i Tornbjerg Kirke. Vi håber, at det også i år vil summe af liv omkring salgsboderne og i cafeen, hvor man kan købe hjemmebagte lækkerier og få sig en kop kaffe eller et glas gløgg.

Vi sætter en ære i, at det der bliver fremstillet til salg i boderne er hjemmelavet. Der er hjemmebagte småkager og hjemmesyltet marmelade til ganen, og skulle du mangle noget sødt babytøj til de yngste i familien, kan du også finde det - eller et forklæde og en varm hue - eller nogle lune sokker … eller en fin adventskrans... Kom og se selv, om der er noget, der kunne friste.

Overskuddet fra julemarkedet går til Tornbjerg Kirkes syv fadderbørn, der bor i SOS - børnebyer rundt om i verden. Vi har børn fra Afrika, Indien og Latinamerika.

Helle Anker Bisgaard