Begivenheden har allerede fundet sted.

Onsdag d. 23. juni 2021, kl. 19:30
Skærmhatten 1, 5220 Odense SØ
Sankthansaften

HUSK gyldigt coronapas til arrangementet i kirken.

Vi begynder i kirken med koncert kl. 19.30 og kl. 20.15 holder Lars Bisgaard båltale.

Ca. kl. 20.30 går vi med fakler til bålet ved Netto. Når bålet er tændt,  synger vi midsommersange og lukker langsomt ned

Til koncerten får vi besøg af ensemblet Green Pipes, bestående af Carl-Aage Eliasson, orgel, og Tine Skau, blokfløjter, whistles m.m. Det bliver en koncert, hvor rammerne for orglets håndtering sprænges i mødet med fløjterne og den keltiske musik. Airs – smukke og vemodige melodier, der har så højt til himlen, at det dynamiske spænd er uendeligt — og jigs, reels og polkaer med så megen vildskab, at det orgel de byder op til dans får pustet piberne ud! Da både blokfløjter/whistles og orglet grundlæggende er luftaktiverede piber, bliver instrumenterne en forlængelse af hinanden. En forlængelse, der sprænger rammerne for den keltiske musik og gør den større inderligere. Stærkere. Musikken er utæmmelig og danser for fuldt udtræk i Green Pipes.