Vi opdaterer vores hjemmesidedesign for at forbedre oplevelsen på vores hjemmeside.

Jeg-savner-dig-koncert

OKT
29

Jeg-savner-dig-koncert


Fredag d. 29. oktober 2021, kl. 19:30
Jeg-savner-dig-koncert

Der er meget af det, der sker i vores liv, som vi ikke forstår.

Hvorfor skal min elskede eller jeg rammes af dette eller hint, og det kan blive svært at sætte ord på ens bitterhed eller vrede eller mangel på forståelse. Den største smerte er at miste et menneske, man elsker og har delt et liv med. Men der er også andre grunde til at føle sig forladt, afmægtig eller svigtet. Det kunne være et kærestepar, der er gået fra hinanden, eller et ægteskab, der gik i opløsning. Denne aften giver vi plads til savnet – og der er plads til alle slags savn på denne aften.

Vi vil i lighed med de sidste år lytte til forskellige sange fra den rytmiske musikalske verden, som har savn, sorg og hjemløs kærlighed som tema. Nogle fra sognet vil bidrage med små historier om både savn og nærvær, sorg og genfunden livslyst. Det kan være en fortælling om det gode liv, en sjov og vigtig episode eller om det svære ved at sige farvel og give slip.

Vi slutter aftenen af med et glas rødvin i sognelokalet. Man behøver ikke at være ked af det eller i sorg for at være med denne aften. Den er også tænkt som en hyldest til livet og fællesskabet.

Medvirkende: Saxofonist Guy Moscoso og sanger Kristine Eiler Ernst og sognepræst Carsten Olav Christensen.

Sognepræst Carsten Olav Christensen