Begivenheden har allerede fundet sted.

Lørdag d. 27. november 2021, Kl. 10:00 til kl. 15:00
JULEMARKED

Hele året rundt arbejder Tornbjerg Kirkes julemarkedskreds på at forberede disse festlige dage i Tornbjerg Kirke. Vi glæder os til at se jer i salgsboderne og i cafeen, hvor I kan købe hjemmebagte lækkerier og få jer en kop kaffe eller et glas gløgg.

Alt det, der bliver sat til salg i boderne, er hjemmelavet. Der er hjemmebagte småkager og hjemmesyltet marmelade til ganen, og skulle I mangle noget sødt babytøj til de yngste i familien, kan I også finde det. Eller var det noget med et forklæde og en varm hue, nogle lune sokker eller en fin adventskrans? Kom og se, om der er noget, der kunne friste.

Overskuddet fra julemarkedet går til Tornbjerg Kirkes syv fadderbørn, der bor i SOS-børnebyer rundt om i verden. Vi har børn fra Afrika, Indien og Latinamerika.

Har du lyst til at være med i arbejdet omkring julemarkedet, er du meget velkommen! Du kan kontakte sognepræst Helle Anker Bisgaard for yderligere information: hab@km.dk .

Helle Anker Bisgaard