Temauge: Fællesskab - foredrag med fremtidsforsker Marianne Levinsen - tilmelding

Tirsdag d. 5. oktober 2021, kl. 19:30
Temauge: Fællesskab  -  foredrag med fremtidsforsker Marianne Levinsen - tilmelding

Nutiden og fremtidens fællesskaber i samfundet set i lyset af corona.

Fremtidsforsker Marianne Levinsen (cand.scient.pol.) er en levende, skarp og humoristisk foredragsholder med lang erfaring i formidling på en fængslende og underholdende måde.

Hun er overbevist om, at arbejdet med fremtiden gør os klogere og giver os mulighed for at påvirke vores egen fremtid. Nysgerrighed og viljen til at påvirke samfundet, virksomheder og mennesker er drivkraften i hendes arbejde.

Marianne Levinsen har arbejdet for Fremforsk - Center for Fremtidsforskning siden 1. januar 2006. Hun arbejder professionelt med fremtiden og bl.a. med globalisering, virksomheder, sundhedsvæsenet, byudvikling, børn og unge og ledelse. Hun har baggrund som medarbejder, leder og konsulent i både private og offentlige virksomheder, heriblandt flere år inden for den danske folkekirke. Fra 2009 er optaget i Kraks Blå Bog som den første kvindelige fremtidsforsker.

Foredraget, der finder sted i kirken, arrangeres i samarbejde med Holluf Pile Bibliotek. Det er gratis at deltage, men tilmelding er nødvendig seneste den 1. oktober på odensebib.dk.