Begivenheden har allerede fundet sted.

Torsdag d. 3. februar 2022, kl. 19:30

"Katekismus i kristendom, børnelærdom for voksne" af Jan Lindhardt

På bogens omslag står følgende:

Hvad er kristendommens budskab? I denne moderne katekismus gennemgår biskop Jan Lindhardt grundtrækkene i den kristne tro. Han udlægger trosbekendelsen, de ti bud, det dobbelte kærlighedsbud, fadervor og forklarer, hvordan vi i dag kan forstå og forholde os til grundlæggende kristne begreber som synd, skyld, opstandelse, bøn, forkyndelse osv.

Kristendommen er grundlaget for vores kultur. Alligevel er der mange, som ikke kan fadervor. Denne bog er først og fremmest tilegnet begyndere i kristendom, men kan også være til glæde og opbyggelse for viderekomne.

Man kan få bogen som pdf-fil ved henvendelse til Carsten Christensen. Der er tre aftener i alt til bogen: 20. januar, 3. februar og 3. marts